Accions

Després de la teoria, cal passar a l'acció: donarem veu als testimonis, plantejarem obstacles i facilitarem eines per avançar cap a un menjador escolar compromès amb el clima. T'hi sumes?

Realitzar un servei d'àpats minimitzant el residu és possible. Volem demostrar que el menjar deliciós i nutritiu pot anar de la mà de la sostenibilitat.

Els àpats d'aprofitament amb aliments recuperats són jornades festives, populars i familiars on l’acció principal és un àpat gratuït fet amb aliments recuperats que han quedat fora del circuit comercial. Aquests àpats són a peu de carrer per a reivindicar i celebrar el valor dels aliments arreu del territori català.

La PAA és intermediària, facilitadora i assessora d’activitats sobre la prevenció del malbaratament alimentari i esdeveniments sostenibles. Treballem en entorns escolars, universitaris i empresarials. Analitzem quina és la problemàtica i busquem les millors solucions.

Ens sumem a la campanya #TotesATaula impulsada per Opcions Davant la greu crisi sanitària i els anuncis d’una crisi econòmica potencialment devastadora, Opcions ha volgut fer una aposta col·lectiva i llençar #TotesATaula