TOTES A TAULA

Ens sumem a la campanya #TotesATaula impulsada per Opcions 

Davant la greu crisi sanitària i els anuncis d’una crisi econòmica potencialment devastadora, Opcions ha volgut fer una aposta col·lectiva i llençar #TotesATaula, una campanya de suport a les persones més vulnerables que apuntala, al mateix temps, dos sectors d’importància cabdal pel futur: d’una banda, la pagesia agroecològica del país i, d’una altra, els projectes de foment del consum responsable i de l’Economia Social i Solidària.

Durant l’estat d’alarma, destinaran el 80% de les altes de sòcies i els donatius que rebin a un fons de solidaritat destinat a comprar productes de la pagesia local i agroecològica i els repartiran entre els col·lectius més vulnerables.

A més, totes aquelles persones que participin de la campanya, rebran com a regal el seu Quadern 56 “De la terra al plat”, quadern on trobareu tota la informació necessària per estar al dia sobre la distribució d’aliments i poder informar-vos sobre què podem fer per millorar l’abastiment agroalimentari.

Si us agrada la campanya i voleu sumar-vos-hi, uniu-vos a Opcions o feu un donatiu. En qualsevol dels casos, serà necessari que, a l’apartat de “Codi Promocional” indiqueu el codi “ATaulaPAA” per saber d’on provenen les vostres altes i poder-les destinar a Espigoladors i la seva campanya Conserves que cuiden, de donació d’aliments que redueixen el malbaratament alimentari.

Agrupem-nos per construir una societat on valgui la pena viure-hi!