PAArticipa!

PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS

La Plataforma Aprofitem a els Aliments treballa des de 2014 exercint d’altaveu en la lluita contra el malbaratament alimentari. A través d’actes populars busquem crear consciència sobre aquesta realitat i agrupar sota el nostre paraigües a totes aquelles entitats enfocades a reduir la prevenció de residus i revaloritzar els aliments. Busquem particulars o entitats que vulguin formar part activa de la PAA i col·laborar per dur a terme un nou model alimentari i de consum més responsable i sostenible.

COM PUC PAARTICIPAR?

Pots ajudar a la PAA de diferents maneres depenent de les teves motivacions i del teu temps.

  • Si busques implicar-te en el funcionament de l’associació, ja siguis particular o entitat, pots fer-te soci i així tenir la possibilitat de ser escoltat i tenir veu en les juntes, estar sota el paraigües d’una plataforma de referència i ser part activa de la presa de decisions de les accions contra el malbaratament alimentari.
  • Si vols donar suport a les nostres accions i ajudar-nos a seguir conscienciant sobre el malbaratament alimentari i les seves conseqüències, pots fer una aportació puntual, que ens ajudarà a dur a terme els nostres projectes i seràs reconegut com mecenes de la PAA.
  • Si vols ajudar-nos en la realització dels nostres esdeveniments com discosopas, àpats amb aliments recuperats, tallers, xerrades i altres, pots deixar-nos les teves dades i et mantindrem informat!

 

Segueix-nos a les xarxes socials!