Què fem?

Campanyes de sensibilització macro en format d’àpats d’aprofitament amb aliments recuperats

Són jornades festives, populars i familiars on l’acció principal és un àpat gratuït fet amb aliments recuperats que han quedat fora del circuit comercial. Són àpats a peu de carrer per a reivindicar i celebrar el valor dels aliments arreu del territori català. A més, són la culminació d’una feina prèvia de conscienciació als agents del cicle alimentari.

També treballem la sensibilització en d’altre formats i dimensions via tallers, aprenentatge i servei, xerrades i formacions adaptades a diferents col·lectius.

ASSESSORAMENT

La PAA és intermediària, facilitadora i assessora d’activitats sobre la prevenció del malbaratament alimentari i esdeveniments sostenibles. Treballem en entorns escolars, universitaris i empresarials. Analitzem quina és la problemàtica i busquem les millors solucions.

ACCIÓ LEGAL

Impulsors des dels inicis del 2016 de la nova iniciativa legal a Catalunya per a una estratègia integrada i transversal del malbaratament alimentari ateses les seves múltiples dimensions. La llei va ser aprovada el març de 2020 i la podeu consultar aquí. Per a més informació, consulta un resum, o el document complet de propostes de la PAA aquí.

+ Entrevista a Gaby Susanna, directora de la PAA