Participa

[:ca] FES-TE VOLUNTARI

Si tens ganes de participar activament en els esdeveniments que organitza la PAA, envia’ns un correu a paa@aprofitemelsaliments.org explicant-nos que vols ser voluntari. Com a voluntari podràs ajudar en les accions de sensibilització i treball en xarxa que organitzem.

participa_foto01

participa_foto02

participa_foto03

FES-TE MEMBRE DE LA PAA

Com a entitat o com a particular pots ser membre de la PAA i participar de forma activa en definir les accions i objectius de la plataforma. Ens reunim cada segon dijous de mes i treballem organitzats en comissions (La Festa dels Aliments, comunicació, voluntariat, política i ciència).

participa_foto04

participa_foto05

participa_foto06

 FES-TE SOCI

Si vols implicar-te amb l’activitat de la PAA com a soci, contacta’ns omplint aquest formulari i enviant-ho al correu electrònic paa@aprofitemelsaliments.org


Adhereix-te al manifest «PROU MALBARATAR ALIMENTS»

Recolza els objectius de la PAA com ja han fent desenes d’organitzacions i centenars de persones signant el manifest


INFORMA’T I ACTUA

Consulta el mapa d’iniciatives per l’aprofitament per conèixer les iniciatives contra el malbaratament que pots recolzar i informa’t a través del banc de recursos per aprendre com actuar per evitar el malbaratament a nivell personal o com a organització.

[:es] HAZTE VOLUNTARIO

Si tienes ganas de participar activamente en los eventos que organiza la PAA, envíanos un correo a paa@aprofitemelsaliments.org explicándonos que quieres ser voluntario. Como voluntario, podrás ayudar en las acciones de sensibilización y trabajo en red que organizamos.

participa_foto01

participa_foto02

participa_foto03

HAZTE MIEMBRO DE LA PAA

Como entidad o particular, puedes ser miembro de la PAA y participar de forma activa en la definición de las acciones y objetivos de la plataforma. Nos reunimos los segundos jueves de cada mes y trabajamos organizados en comisiones (La Fiesta de los Alimentos, comunicación, voluntariado, política y ciencia).

participa_foto04

participa_foto05

participa_foto06

HAZTE SOCIO

Si quieres implicarte en la actividad de la PAA como socio, contáctanos rellenando este formulario.


Adhiérete al manifiesto «BASTA DE DESPILFARRAR ALIMENTOS»

Apoya los objetivos de la PAA como ya lo han hecho decenas de organizaciones y centenares de personas que han firmado el manifiesto.


INFÓRMATE Y ACTÚA

Consulta el mapa de iniciativas en favor del aprovechamineto para conocer las experiencias que luchan contra el despilfarro que puedes apoyar, e infórmate a través del banco de recursos para aprender cómo actuar para evitar el despilfarro a nivel personal o como organización.

[:]